Categories
Uncategorized

Windows 10

Oktober og fra og med da, vil versjonen komme ferdiginstallert på alle nyere datamaskiner. Sannsynligvis har du harddisken full av midlertidige filer som bare tar opp masse plass. Det ligger blant annet en masse filer fra Windows update og gamle filer fra gamle Windows installasjoner på harddisken din. Her i dette eksemplet viser jeg deg hvordan jeg fjernet mange GB med filer jeg ikke har bruk for. https://windll.com/nn/dll/microsoft-corporation/msstdfmt EasyPC er ett dataverksted i Bergen, som tar imot maskiner fra hele Norge. Vi utfører service på et stort antall datamaskiner, og ser at det er lite kunnskap når det kommer til enkelt vedlikehold på maskinen.

  • De nye maskinvarekravene utelukker trolig en betydelig andel av PC-ene som brukes der ut.
  • Windows 10 sitt antivirus program heter windows defender, og funker veldig bra for folk flest.
  • Vi kan tilrettelegge kurs slik at de inneholder akkurat det dere har behov for.
  • Alle Dell Windows PC-er som for øyeblikket selges på dell.com oppfyller kravene for Windows 11.

Ulempen er at brukeren har ikke muligheten til å blokkere en oppdatering som viser seg å være dårlig eller farlig. Slike oppdateringer dukker dessverre opp av og til. Brukeren har begrenset kontroll over hvilke oppdateringer som lastes ned og installeres.

Mappeinformasjon 2 Programfiler 2 Delte Programdata 2 Delte Dokumenter 2 Brukerens Egne Data 2 Brukerens Egne Dokumenter

De har en tendens til å rulle ut gjennom hele året. En oppgradering er når du endrer versjoner, for eksempel ved å gå fra Windows 10 til Windows 11. Eller endrer utgaver fra Windows Home til Windows Pro.

Microsoft Ber Deg Vente Med Å Installere: Den Nye Windows

Microsoft har forresten gjort Windows Defender enda bedre i Windows 10 – les mer i vår artikkel. Mange har opplevd problemet med at skriveren plutselig slutter å skrive ut.

Dette er en sikkerhetsbrikke som gjør operativsystemet mer sikkert, og Microsoft har altså valgt å sette som krav at PC-en har en slik. Er du blant de mange som er spent på å se hvordan Windows 11 blir?

Leave a Reply

Your email address will not be published.